
قلیایی کردن بدن احتمالاً بهترین کاری است که فرد می تواند برای اطمینان از سلامت و سلامتی انجام دهد. بین pH و میزان اکسیژن خون وی رابطه مستقیمی وجود دارد و تغییر جزئی در pH می تواند اثرات چشمگیری بر میزان مصرف اکسیژن فرد داشته باشد. pH بدن قلیایی از ابتلا به بیماری ها جلوگیری می کند و با افزایش ظاهری اکسیژن بدن بدن ، موجودات موجود را درمان می کند. به عنوان یک قاعده کلی ، عوامل بیماری زا و سرطان نمی توانند در یک محیط قلیایی غنی از اکسیژن زنده بمانند.
قلیایی کردن بدن برای اکثر افراد کار آسانی نیست ، اما فواید آن بسیار است. در این نمودار تأثیر غذاهای مختلف بر روی خصوصیت اسید-قلیا دربدن انسان نشان داده شده است. همانطور که ممکن است متوجه شوید تغییرات حاصله بر بدن گاهی با خصوصیت ذاتی آن متفاوت است به عنوان مثال ، در حالی که لیمو و آهک ها به طور طبیعی میوه های اسیدی هستند ، هنگام پردازش در هضم ، اثر قلیایی زیادی روی بدن می گذارد
مصرف بی رویه بعضی غذاها و داروها برای بدن انسان مضر هستند و باعث ایجاد اختلال اسید در دستگاه گوارش می شوند. آنها غالباً باعث می شوند معده به هضم ضعیف غذاها منجر شود ، که منجر به سوء تغذیه می شود. عدم وجود مواد معدنی جذب شده ، باعث ایجاد یک اثر آبشاری می شود که در آن قادر به جذب سایر مواد مغذی نیست. در این حالت بدن در برابر بیماری و سرطان آسیب پذیرتر است.
متأسفانه ، به نظر می رسد که بیشتر مواد غذایی هنوز از آزمایش های معدنی مورد نیاز برای تعیین قطعی خواص تغییر pH برخوردار نبوده اند.
