اهمیت خواص اسیدی و قلیایی غذاها و خوراکیها
۴.۴
(۷)

قلیایی کردن بدن احتمالاً بهترین کاری است که فرد می تواند برای اطمینان از سلامت و سلامتی انجام دهد.  بین pH و میزان اکسیژن خون وی رابطه مستقیمی وجود دارد و تغییر جزئی در pH می تواند اثرات چشمگیری بر میزان مصرف اکسیژن فرد داشته باشد.  pH بدن قلیایی از ابتلا به بیماری ها جلوگیری می کند و با افزایش ظاهری اکسیژن بدن بدن ، موجودات موجود را درمان می کند.  به عنوان یک قاعده کلی ، عوامل بیماری زا و سرطان نمی توانند در یک محیط قلیایی غنی از اکسیژن زنده بمانند.

 قلیایی کردن بدن برای اکثر افراد کار آسانی نیست ، اما فواید آن بسیار است.  در این نمودار تأثیر غذاهای مختلف بر روی خصوصیت اسید-قلیا دربدن انسان نشان داده شده است.  همانطور که ممکن است متوجه شوید  تغییرات حاصله بر بدن گاهی با خصوصیت ذاتی آن متفاوت است به عنوان مثال ، در حالی که لیمو و آهک ها به طور طبیعی میوه های اسیدی هستند ، هنگام پردازش در هضم ، اثر قلیایی زیادی روی بدن می گذارد

مصرف بی رویه  بعضی غذاها و داروها برای بدن انسان مضر هستند و باعث ایجاد اختلال اسید در دستگاه گوارش می شوند.  آنها غالباً باعث می شوند معده به هضم  ضعیف غذاها منجر شود ، که منجر به سوء تغذیه می شود.  عدم وجود مواد معدنی جذب شده  ، باعث ایجاد یک اثر آبشاری می شود که در آن قادر به جذب سایر مواد مغذی نیست.  در این حالت بدن در برابر بیماری و سرطان آسیب پذیرتر است.

   متأسفانه ، به نظر می رسد که بیشتر مواد غذایی هنوز از آزمایش های معدنی مورد نیاز برای تعیین قطعی خواص تغییر pH برخوردار نبوده اند.

تاثیر مواد غذایی در سلامتی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دهی روی یک ستاره کلیک کنید ( از راست به چپ)

میانگین امتیاز: ۴.۴ / ۵. تعداد رای ۷

اولین رای دهنده باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − 1 =