بی اختیاری ادرار در زنان
۰
(۰)

فهرست

بی اختیاری ادرار در زنان

آیا بی اختیاری ادرار در زنان درمان دارد ؟ آیا می توان بی اختیاری ادرار را کنترل کنیم دراین مقاله می خواهیم به صورت کامل در مورد بی اختیاری ادرار صحبت کنیم .

بی اختیاری ادرار یا از دست دادن کنترل مثانه یکی از مشکلاتی است که میلیون ها نفر در سراسردنیا به آن مبتلا هستند و یکی از مشکلاتی است که کار ، فعالیت اجتماعی و فعالیت ورزشی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. این مشکل هم در زن ها و هم در مردها ایجاد می شود و شیوع آن در زن ها خیلی بیشتر است و زن های مسن تر ۵۰ درصد این علائم را تجربه می کنند.

دکتر مجید صفوی متخصص اورولوژی ، کلیه و مجاری ادراری است . شما عزیزان می توانید جهت برقراری تماس بعد از ساعت ۴ بعداظهر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

  • ۸۸۱۹۰۷۹۴ – ۵۵۷۳۷۱۹۵

شایع ترین نوع بی اختیاری ادرار

شایع ترین نوع بی اختیاری ادرار ، بی اختیاری ادرار نوع استرسی است .اگر دچار عطسه ، سرفه دچار بی اختیاری ادرار شویم احتمالاً به بی اختیاری ادرار نوع استرسی مبتلا هستید اما چیزی که مهم است نوع و اسم بیماری نیست بلکه شرایط آزاردهنده ای است که بیمار باید با آن کنار بیاید و روشی است که میتواند شرایطش را بهتر کند .

بی اختیاری ادرار در زنان
بی اختیاری ادرار در زنان

کنترل بی اختیاری ادرار

تحقیقات ثابت کرده که زنان مبتلا به بی اختیاری ادرار عزت نفس پایین تر و روابط جنسی سردتری دارند و شیوع افسردگی در آن بالا تر است اما نباید این گونه باشد بی اختیاری ادرار را می توان درمان کرد و تحت کنترل خود قرار داد.

  • تشخیص اقدامات درمانی و تشخیصی است که بسته به صلاحدید پزشک ممکن است متفاوت باشد.
  • کم تر نوشیدن آب ، قهوه ، نوشابه
  • ادرار کردن در فواصل کوتاه ۲ ساعته
  • استفاده از پد های بی اختیاری ادرار
  • روش های درمان می توان از ورزش های کگل ، تقویت عضلات کف لگن و در نهایت جراحی را نام برد که با توجه به شرایط بیمار از روش های مختلف برای درمان استفاده می شود .

بی اختیاری استرسی ادرار چیست ؟

بر اساس مکان آناتومیک ، زمان استراحت و میزان جابه جایی قاعده مثانه و مجرا در هنگام استرس و همچنین میزان نشت ادرار بی اختیاری به به سه درجه تقسیم بندی می شود.

درمان بی اختیاری ادرار

درمان بر اساس شدت بی اختیاری ادرار متفاوت است در موارد خفیف تا متوسط به خصوص در زنان جوان می توان از درمان های ساده تر شروع کرد.این ها شامل دارو : استفاده از قرص ایمیپرامین که سبب تقویت عملکرد اسفنکتر داخلی و کاستن از انقباضات نابه جای مثانه (در موارد بی اختیاری فوریتی urge )می شود.

انجام ورزش کف لگن مفید است افزودن استروژن (خوراکی یا کرم های واژینال )با اثر سینرژیک روی گیرنده های روی گیرنده های آلفای مجرا و تقویت بافت های واژینال و عضلات کف لگن ممکن است بتواند به بیماران فوق کمک بیشتری نماید.

اساس روش های جراحی ، قرار دادن مجدد محل اتصال مثانه به مجرا و خود مجرا در مکانی بالاتر در پشت سمفیزپوبیس است.

نتیجه بی اختیاری ادرار

در نهایت یادتان باشد در صورت علائم آزاردهنده حتماً حضوری به پزشک مراجعه کنید .

(این مقاله مناسب  پزشکان و دانشجویان گروه پزشکی می باشد )

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دهی روی یک ستاره کلیک کنید ( از راست به چپ)

میانگین امتیاز: ۰ / ۵. تعداد رای ۰

اولین رای دهنده باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =